Szolgáltatásaink

Weboldal készítés

A honlapkészítés hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt években. Amikor egy évtizede elkezdtünk weboldalak fejleszteni, még sokkal fontosabb volt a design, és kevesebbet adtak a tartalomra. A keresők is gyerekcipőben jártak még. Napjainkban, ha valakit érdekel egy termék vagy szolgáltatás, beírja a keresőbe, és az első 10-20 találat közül válogat.

Webáruház készítés

A világjárvány hatására az elmúlt két évben előbb 45, majd további 30 százalékkal bővölt a belföldi online kiskereskedelmi forgalom. Ez kb. hároméves ugrást jelentett előre, az elmúlt években megszokott ütemhez képest. Az előrejelzések szerint, idén és jövőre is újabb 20-25 százalékos növekedést érhet el. Az már biztosan látszok, hogy a magyarországi e-kereskedelmi piac bővülése nem csak egyszeri vagy átmeneti volt, hanem olyan valós versenyelőnyhöz juttatta a webáruházakat, amelyek, ha ezzel az előnnyel jól gazdálkodnak további tartós növekedést produkálhatnak.

Online marketing

Az online marketing vagy internetes marketing során az internetet használjuk brandépítésre, szolgáltatásaink és termékeink népszerűsítésére és értékesítésére. Korábban reklámújságokból, tv-ben és rádióban elhangzó reklámokból ismerhettünk be egy-egy új terméket, szolgáltatást vagy brandet. Ma már ezek a módszerek elavultak, mivel a legtöbb ember számára irrelevánsok, gyakran idegesitők ezek a reklámok. Ma már a webet böngészve, általában személyre szabott hirdetésekkel találkozhatunk.