Akció

tabletSzeretne saját honlapot és ezáltal új ügyfeleket szerezni? Ha fontos Önnek, hogy leendő weboldala, ne csak egy látványelem legyen, hanem az interneten könnyen megtalálják termékét, szolgáltatását, jó helyen jár. A weboldalak készítése során, mindig a legfrissebb technológiákat alkalmazzuk és design mellett nagyon nagy figyelmet fordítunk a keresőbarát kialakításra.
Amennyiben kéri, az új honlapot mobil eszközökre is optimalizáljuk, így tableten, okostelefonon is szépen, jól olvashatóan jelenik meg weboldala. Egy-két éve a honlapok mobilra optimalizálása, még megközelítőleg sem volt olyan fontos, mint napjainkban. Ma már a látogatók jelentős része érkezik ezen eszközökről, így komoly versenyelőnyre tehet szert, aki mobilra is elkészítteti honlapját. Nem is beszélve az anyagi vonzatáról, ami utólag több tízezer forint.

Egyre többen vannak, akik saját kezűleg szeretnék frissíteni weboldaluk. Ennek sincs semmi akadálya, ez esetben úgy készítjük el a honlapot, hogy egy wordhöz hasonló felületen, Ön tudja módosítani az oldalakat, képeket feltölteni, amelyek rögtön megjelennek az interneten.

Nézze meg referenciáink >>

Egy 4-6 menüpontból álló honlap elkészítése, általában 50 és 100 ezer Ft között szokott lenni, de vannak cégek, akik 200 ezer Ft-ot is elkérnek egy honlapért egyedi designnal, keresőbarát felépítéssel.

[ujicountdown id=”Kek_style” expire=”2017/06/15 00:00″ hide = „true”]

Szeptemberi akciónk keretében, ha június 1. és június 15. között rendeli meg honlapját, elkészítjük  49.000 Ft + áfáért.

10967706_sAz ajánlat, csak a megadott időszakban és 10 darab 4-6 menüpontból álló honlapra érvényes. Az akcióval nem csak Önnek szeretnénk kedveskedni, de nem titkolt szándékunk, hogy terjesszük cégünk jó hírnevét, megismertessük minél több emberrel új honlapunk.

A még rendelhető honlapok darabszámát folyamatosan frissítjük weboldalunkon.  A honlapot a megrendeléstől számított 1 héten belül elkészítjük leírást csatolunk hozzá, de email-ben vagy google talk-on, illetve Budapesten személyesen is szívesen segítünk.
Fizetni ráér, miután elkészült honlapja és kipróbálta.

Még rendelhető honlapok száma: [button link=”https://primahonlap.hu/kapcsolat”  type=”big” color=”orange”] 5 db[/button]

Ha további kérdése van, vagy szeretné megrendelni az egyik akciós honlapkészítést, vegye fel velünk a kapcsolatot:

[button link=”https://primahonlap.hu/kapcsolat” type=”big” color=”orange”] Kapcsolat[/button]

Nézze meg referenciáink >>

Tudjon meg többet rólunk >>

[ssba]